Завзяті, талановиті, молоді, гарні дівчата та хлопці вірять в те, що наші мрії збуваються!!! Брав участь

Доданий
12.05.2020
Номер
2
Культура

Гречаноподівський сільський будинок культури працює вже понад 55 років. В ньому функціонувало дуже багато творчих колективів. На сьогодні найвідоміші з них у громаді це шоу - гурт «Кльові дівчата», який працює вже понад 5 років, та ...

Автор проєкту
Олена
Олена Походай
Бюджет
149 990 грн
Розрахунок бюджету
Населений пункт
Гречані Поди

Опис

Інформація стосовно доступності проекту

Заходи, які проводяться у Гречаноподівському СБК розраховані на інтереси різних вікових груп, а отже кожен житель зацікавлений у більш масштабному баченні артистів художньої самодіяльності.
Реалізація даного проекту стане стимулом для учасників колективів приймати участь у культурно - масових заходах, надасть їм можливість на відповідному рівні приймати участь в оглядах - конкурсах різних рівнів, стимулюватиме мешканців громади до участі у гуртках. Саме таким чином проект буде довготривалим.

Обґрунтування необхідності реалізації проекту, а також його переваги для громади

«Культура - це перш за все, єдність художнього стилю у всіх життєвих проявах народу».
Ф. Ніцше У нашій громаді, а саме у Гречаноподівському сільському будинку культури, проводяться різноманітні цікаві заходи. Але колективам закладу культури не вистачає індивідуальності, а саме сценічних костюмів, які могли б набагато більше підкреслити інформацію номеру, яку вони намагаються донести до глядача. Адже як відомо: «Зустрічають за одягом...». Саме тоді можна впевнено говорити про підняття іміджу громади.