Енергоефективні вікна - запорука тепла та затишку у школі Відхилений

Доданий
12.05.2020
Номер
3
Енергозбереження

Реконструкція вікон закладу-(заміна застарілих вікон на сучасні віконні блоки з металопластику), що спрямована на створення оптимальних санітарно-гігієнічних та побутових умов для функціонування навчального закладу. Вирішення проблеми ефективного використання паливно-енергетичних ресурсів, зменшення витрат на їх оплату, а отже економію бюджетних коштів, покращення матеріально-технічної бази школи.

Автор проєкту
Анатолій
Анатолій Міллер
Бюджет
150 000 грн
Розрахунок бюджету
Теги
БюджетУчастіГречаноподівськаОТГ
Населений пункт
Олександрівка

Опис

Обґрунтування необхідності реалізації проекту, а також його переваги для громади

Основною метою реалізації проекту є впровадження енергозбереження в КЗ «Олександрівський ЗЗСО», що в свою чергу приведе до економії бюджетних коштів на енергоносії шляхом реалізації завдань. Дерев'яні вікна в коридорах стали непридатними для подальшого використання. Вони розсохлися, місцями спорохніли, ці дефекти сприяють активному відтоку тепла з приміщень школи, унеможливлюють відкривання вікон для провітрювання та миття їх із зовнішньої сторони. Чи має значення опалення якщо в коридорах такі вікна?
Заміна старих вікон на металопластикові дозволить значно знизити витрати на опалення приміщення , скоротити втрати тепла.

Фотографії