Облаштування майданчика з вуличними тренажерами для занять спортом Брав участь

Доданий
14.05.2020
Номер
6
Інше

На сьогоднішній день серйозно постає проблема живого спілкування, яке зараз замінюють компьютерні ігри, соціальні мережі та інше. Великою проблемою для наших сіл є недостатність спеціально обладнаних місць відпочинку. Це призводить до того, що майбутнє покоління мало спілкуються з ровесниками, погано розвиваються фізично, свій вільний час проводять в небезпечних для здоров'я місцях. ...

Автор проєкту
Людмила
Людмила Ковальова
Бюджет
103 054 грн
Розрахунок бюджету
Населений пункт
Водяне

Опис

Інформація стосовно доступності проекту

Проект орієнтовано на різновікові групи населення, що дозволяє всім бажаючим займатися спортом безкоштовно у будь-який час з 8.00 до 22.00 сім днів на тиждень.

Обґрунтування необхідності реалізації проекту, а також його переваги для громади

Все менше людей вважають за краще займатися спортом, віддаючи свій вільний час новомодним гаджетам і занурюючись в кіберпростір. Молодь віддає перевагу проводити своє дозвілля у випробуванні нових комп'ютерних ігор. Реалізація проекту передбачає заняття спортом на свіжому повітрі для всіх бажаючих в будь-який час з 8.00 до 22.00 безкоштовно. Таким чином данний проект має широку соціальну спрямованість.
Ми впевнені, що проект позитивно відіб'ється на фізичній підготовці та оздоровленні населення. Мешканці села зможуть зміцнювати своє здоров'я, діти та молодь будуть привчатися до здорового способу життя та матимуть місце для проведення дозвілля.