Країна дитячих мрій Брав участь

Доданий
17.05.2021
Номер
5
Культура

Створення ігрової локації з забезпеченням необхідної матеріальної бази для проведення конкурсів,ігор,дозвілля дітей та молоді. Забезпечити естетичний вигляд учасників під час проведення святквих заходів та естафет. Як і будь-якому артисту, так і учасникам клубних формувань дуже важливо мати гарний, яскравий сценічний образ.

Автор проєкту
Тетяна
Тетяна Шворак
Бюджет
80 511 грн
Розрахунок бюджету
Населений пункт
Миролюбівка

Опис

Опис проекту

Мета: Створити ігрову локацію цікавого, змістовного, творчого проведення конкурсів,свят,вільного часу дітей та молоді.

Завдання: Забезпечити матеріальну базу для дозвілля та відпочинку дітей
Актуальність: Дитина може обрати діяльність за власним бажанням та інтересами, змінювати її залежно від своїх потреб. Така ігрова локація дуже актуальна при проведенні конкурсів під час проведення свят (День захисту дітей, День Козацтва, День молоді, Масляна тощо).
Використання ігрової локації сприяє розвитку емоційного інтелекту дитини, кмітливість, спритність тощо. Гарні костюми надихають на перемогу.

Інформація стосовно доступності проекту

Ігрову локацію «Країна дитячих мрій» зможуть відвідувати діти громади у відведений час та під час запланованих заходів.

Обґрунтування необхідності реалізації проекту, а також його переваги для громади

Метою реалізації проекту «Країна дитячих мрій» є створення ігрового середовища для проведення конкурсів, свят та дозвілля дітей. Граючи, вони розвиваються та соціалізуються. Ігрова діяльність – це вільна, самостійна діяльність, що здійснюється за особистою ініціативою дитини, вона вільна від обов’язків перед дорослими, вона усвідомлює свої емоції, вчиться ними керувати, добре розбиратися в емоціях інших людей. Все сприяє розвитку емоційного інтелекту.

Перетворіть дитячі мрії у реальність! Підтримайте наш проект!