Облаштування майданчика з вуличними тренажерами для занять спортом та змістового довкілля На реалізації

Доданий
17.05.2021
Номер
6
Спорт

На сьогоднішній день серйозно постає проблема живого спілкування, яке зараз замінюють комп'ютерні ігри, соціальні мережі та інше. Великою проблемою для наших сіл є недостатність спеціально обладнаних місць відпочинку ...

Автор проєкту
Тетяна
Тетяна Бейчук
Бюджет
100 000 грн
Розрахунок бюджету
Теги
БюджетУчастіГречаноподівськаОТГ
Населений пункт
Водяне

Опис

Опис проекту

Мета: Облаштувати майданчик з вуличними тренажерами для фізичного розвитку
жителів сіл..................................................................................................
Завдання: Зміцнення здоровя жителів та залучення молоді до здорового способу життя. Актуальність: Облаштування майданчика з вуличними тренежерами на території села створить передумови для залучення мешканців села до рухової активності, поліпшення стану здоров'я. Адже на даний час в нашому селі не встановлено жодного спортивного майданчика з вуличними тренажерами, де б мешканці різних вікових категорій могли б займатися спортом безкоштовно

Інформація стосовно доступності проекту

Проект орієнтовано на різновікові групи населення, що дозволяє всім бажаючим займатися спортом безкоштовно у будь - який час з 8:00 до 22:00 сім днів на тиждень.

Обґрунтування необхідності реалізації проекту, а також його переваги для громади

Все меньше людей вважають за краще займатися спортом, віддаючи свій вільний часнОвомодгіим гаджетам і занурюючись в кїберпростір. Молодь віддає перевагу проводити своє дозвілля у випробуванні нових комп'ютерних ігор. Реалізація проекту передбачає зайняття спортом на свіжому повітрі для всіх бажаючих в будь - який час з 8:00 до 22:00 безкоштовно. Таким чином даний проект має широку соціальну спрямованість.
Ми впевнені, що проект позитивно відіб'ється на фізичній підготовці та оздоровленні населення. Мешканці села зможуть зміцнювати своє здоров'я, діти та молодь будуть привчатися до здорового способу життя та матимуть місце для дозвілля.